Programmi Programii a richiesta
Sul Delta del Danubio Safari Fotografico
Raccolta dei funghi

Motel Vila "Italian Life" in Delta Dunarii

Villa Delta del Danubio

MOTELUL ITALIAN LIFE este amplasat intr-o zona deosebita din Delta Dunarii avand la dispozitie toate utilitatile pentru asigurarea confortului dumneavoastra si dispune de camere de 1, 2 persoane la preturi rezonabile. Serviciile oferite de motel sunt de o calitate superioara.

Motelul "Italian Life" va pune la dispozitie camere de odihna pe timpul desfasurarii momentelor de vanatoare sau pentru organizarea de diverse petreceri.

Vila "Italian Life" pune la dispoziție camere de 2 și 3 paturi, camera de zi, baie și bucătărie. Prețul de cazare pentru o zi de persoană este de 70 de lei. Nu este inclusă mancarea.

Dacă optați pentru PACHET APARTAMENT aveți la dispoziție 7 locuri de dormit în 2 camere și camera de zi, 2 băi și bucătărie. Valoarea pachetului este de 440 lei pe zi. Pentru acest pachet deplasarea dus întors de la canalul Murghiol la Vila Italian Life din Uzlina este gratuită dacă optați pentru 3 zile de cazare.

Vila Italian Life pune la dispoziție în cadrul bucătăriilor aragaz și frigider. În exteriorul vilei aveți la dispoziție grătar pentru prepararea hranei.

Până la canalul Murghiol se ajunge cu mașina, aceasta putând fi lăsată în siguranță în parcare păzită. Transferul de la canalul Murghiol până la Vila Italian Life se face cu barcagii din zonă (tarif între 70 și 100 lei) sau cu bărcile vilei la un preț negociabil.

Motel Motel Motel Motel Motel
Motel Motel Motel Motel Motel

PLIMBARE ÎN DELTA DUNĂRII

  • 300 lei – Plimbare 2,5-3 ore cu șalupa de 4 persoane pe un itinerariu ales de dumneavoastră;
  • 150 lei – Plimbare 1 oră cu șa șalupa de 4 persoane pe un itinerariu ales de dumneavoastră.

PESCUIT

  • Se poate pescui la vilă sau în apropiere;
  • În locuri special amenajate din zonă;
  • În locuri alese de dumneavoastră la înțelegere cu barcagiul.

Rezervati la nr. de telefon: 0722992287